Conill amb romesco i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un conill trossejat
- Un pot de barreja de bolets
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Sal
- Oli d'oliva
- Romesco ( el trobareu a les meves receptes, com: el meu romesco)
- Conyac
- Ví blanc
- Una mica de brou o aigua
- Dues fulles de llorer
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, sofregim el conill amb oli d'oliva.
A continuació afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls. Quan tot plegat és mig fregit,afegim unes cullerades de romesco i una mica de brou o aigua. Amb el foc ben baix, deixem que vagi fent xup-xup, i quan ja és gairebé cuit, afegim els bolets i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tenim llest per servir.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1498 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.