Conill amb romesco i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un conill trossejat
  • Un pot de barreja de bolets
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Romesco ( el trobareu a les meves receptes, com: el meu romesco)
  • Conyac
  • VĂ­ blanc
  • Una mica de brou o aigua
  • Dues fulles de llorer

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa, sofregim el conill amb oli d'oliva.
A continuaciĂł afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls. Quan tot plegat ĂŠs mig fregit,afegim unes cullerades de romesco i una mica de brou o aigua. Amb el foc ben baix, deixem que vagi fent xup-xup, i quan ja ĂŠs gairebĂŠ cuit, afegim els bolets i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts mĂŠs, i ja ho tenim llest per servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill amb romesco i bolets

Enllaça aquesta recepta:

1037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!