Conill amb romesco i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill trossejat
  • Un pot de barreja de bolets
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Romesco ( el trobareu a les meves receptes, com: el meu romesco)
  • Conyac
  • Ví blanc
  • Una mica de brou o aigua
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, sofregim el conill amb oli d'oliva.
A continuació afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls. Quan tot plegat és mig fregit,afegim unes cullerades de romesco i una mica de brou o aigua. Amb el foc ben baix, deixem que vagi fent xup-xup, i quan ja és gairebé cuit, afegim els bolets i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tenim llest per servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!