Conill amb romesco i bolets
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un conill trossejat
- Un pot de barreja de bolets
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Sal
- Oli d'oliva
- Romesco ( el trobareu a les meves receptes, com: el meu romesco)
- Conyac
- Ví blanc
- Una mica de brou o aigua
- Dues fulles de llorer
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola de terrissa, sofregim el conill amb oli d'oliva.
A continuació afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls. Quan tot plegat és mig fregit,afegim unes cullerades de romesco i una mica de brou o aigua. Amb el foc ben baix, deixem que vagi fent xup-xup, i quan ja és gairebé cuit, afegim els bolets i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tenim llest per servir.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3263 visites.
 3263 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram