Conill de tardor
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill tallat en 8 trossos
- 2 cebes de Figueres
- 2 pastanagues
- 6 alls
- 2 tomàquets madurs sense la pell ni les llavors
- 1 picada de fruita seca (ametlles, avellanes, pinyons)
- 1 llesca de pa fregit
- 200 cc de conyac
- 400 g de bolets (variats)
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Enrossiu el conill ja salpebrat en una cassola amb oli d’oliva.
Afegiu-hi les cebes i les pastanagues ratllades o en juliana ben fina.
A mig coure, afegiu-hi els alls i els tomàquets, també ratllats.
Quan faltin uns 10 minuts perquè el conill sigui cuit, afegiu-hi la picada de fruita seca, els bolets trossejats i el conyac.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 10 o 15 minuts més.
1h
Etiquetes:
Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Manel: Et demano disculpes per si he copiat la teva recepta, no és que t'hagi copiat del teu receptari sinó que me la...
Amic Moisès: Ja veig que t'agrada les salses, amb all. Demà en passaré una!!! Rep una forta abraçada. Joan.c
Amic Moisès: Com a mi també m'agrada el fetge, tastaré la teva recepta de "fetge de vedella amb ceba", aquí tenim molts...
Amic Moisès Aquesta recepta que t'agrada, són les receptes que jo passo a receptes.cat, senzilles i sense floretes!!!, i...
Amic Quim Ja he mirat les dues receptes, crec que val la pena provar-les! Gràcies per la teva informació. Rep una...