Conill de tardor
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill tallat en 8 trossos
- 2 cebes de Figueres
- 2 pastanagues
- 6 alls
- 2 tomàquets madurs sense la pell ni les llavors
- 1 picada de fruita seca (ametlles, avellanes, pinyons)
- 1 llesca de pa fregit
- 200 cc de conyac
- 400 g de bolets (variats)
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Enrossiu el conill ja salpebrat en una cassola amb oli d’oliva.
Afegiu-hi les cebes i les pastanagues ratllades o en juliana ben fina.
A mig coure, afegiu-hi els alls i els tomàquets, també ratllats.
Quan faltin uns 10 minuts perquè el conill sigui cuit, afegiu-hi la picada de fruita seca, els bolets trossejats i el conyac.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 10 o 15 minuts més.
1h
Etiquetes:
Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c