Conill de tardor

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill tallat en 8 trossos
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 pastanagues
  • 6 alls
  • 2 tomàquets madurs sense la pell ni les llavors
  • 1 picada de fruita seca (ametlles, avellanes, pinyons)
  • 1 llesca de pa fregit
  • 200 cc de conyac
  • 400 g de bolets (variats)
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Enrossiu el conill ja salpebrat en una cassola amb oli d’oliva.
Afegiu-hi les cebes i les pastanagues ratllades o en juliana ben fina.
A mig coure, afegiu-hi els alls i els tomàquets, també ratllats.
Quan faltin uns 10 minuts perquè el conill sigui cuit, afegiu-hi la picada de fruita seca, els bolets trossejats i el conyac.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 10 o 15 minuts més.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!