Pesols a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500grms de pesols congelats de bona qualitat.
- 3 talls de cansalada del coll.
- 3 talls de cansalada de la panxa.
- 1 botifarra negra
- 2 grans d'all
- 3 culleradas soperas de salsa de tomaquet cassolana
- 1 branqueta de menta, si es temporada fresca si no seca.
- 1xupito d'anis
- 1xupito de moscatel
- 1xupito de vi ranci
- 1xupito de conyac
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Es bullen els pesols amb aigua sal i un polsim de sucre.
En una cassola i posem oli quant estigui calent i posem les dos cansalades i deixem que quedin ben rosses.
Llavors i afegim l'all talladet petit i la salsa de tomaquet.
i donem unes voltes i afegim els pesols escorreguts.
Afegim tots els licors, baixem el foc i tapem
Passats 10 minuts, tot sacsejant la cassola i afegim la branqueta de menta i la botifarra negra a rodanxes de 2 dits.
Deixem uns 5 minuts mes i ja es poden servir, ben calents
Rectificar de sal si es necesari
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2891 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim