Pesols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500grms de pesols congelats de bona qualitat.
  • 3 talls de cansalada del coll.
  • 3 talls de cansalada de la panxa.
  • 1 botifarra negra
  • 2 grans d'all
  • 3 culleradas soperas de salsa de tomaquet cassolana
  • 1 branqueta de menta, si es temporada fresca si no seca.
  • 1xupito d'anis
  • 1xupito de moscatel
  • 1xupito de vi ranci
  • 1xupito de conyac
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Es bullen els pesols amb aigua sal i un polsim de sucre.
En una cassola i posem oli quant estigui calent i posem les dos cansalades i deixem que quedin ben rosses.
Llavors i afegim l'all talladet petit i la salsa de tomaquet.
i donem unes voltes i afegim els pesols escorreguts.
Afegim tots els licors, baixem el foc i tapem
Passats 10 minuts, tot sacsejant la cassola i afegim la branqueta de menta i la botifarra negra a rodanxes de 2 dits.
Deixem uns 5 minuts mes i ja es poden servir, ben calents
Rectificar de sal si es necesari

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!