Tallarines amb salsa de pèsols i pernil cuit

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams de tallarines.
  • 200 grams de pèsols frescos o congelats.
  • 1 ceba mitjana.
  • 2 ous.
  • 100 grams de formatge parmesĂ .
  • 200 grams de pernil cuit en tallades fines.
  • Oli d'oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

ElaboraciĂł

Ofegar la ceba picada en unes cullerades d'oli, afegir els pèsols i salpebrar al gust, baixar la flama, tapar i acabar la cocció, afegint una mica d'aigua calenta si cal.
Tallar el pernil en tiretes i afegir-lo a els pèsols poc abans de retirar del foc perquè prengui sabor.
En una sopera barrejar bÊ el formatge i els ous batuts, un pessic de sal i pebre mòlt en el moment.
Un cop cuita la pasta al dente, afegir a la sopera, cobrir amb la salsa de pèsols i remenar bÊ per unir-la al condiment

Notes

Quan preparo pèsols sempre els afegeixo una mica de sucre


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tallarines amb salsa de pèsols i pernil cuit

Enllaça aquesta recepta:

950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!