Ametllats

Ingredients

  • 175 ametlles en pols
  • 190 sucre pols
  • 3 clares d'ou
  • ametlles crues pelades per decorar

Elaboració

Això és pastisseria, per tant, cal mesurar bé els ingredients.
Poseu el forn a escalfar a 200 graus.
- El sucre ha de ser en pols, el podeu moldre amb el molinet de cafè
- Tireu dins d'un bol les clares i el sucre, i barrejeu-ho molt amb una espàtula
- Afegiu-hi l'ametlla mòlta i barregeu-ho molt.
- Ompliu la mànega pastissera de la barreja i poseu rodonetes de la mida d'una moneda d'un Euro a la safata del forn. Ben separades.
- Poseu una ametlla al damunt de cada rodoneta.
- Poseu-ho al forn a 180 graus durant 15 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5188 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: