Farcellets de lluç amb pasta de full

Ingredients

  • 1 Lamina de pasta de full: fresca o descongelada
  • 4 centres de lluç, sense espines
  • 1 rovell d'ou
  • 1 ceba grossa
  • 1 pot de bolets variats en conserva
  • 75 gr. de mantega
  • Una taronja
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Poseu el forn a escalfar: amb el foc de dalt i de baix a 180 graus.
Trinxeu la ceba ben petita, o be ratlleu-la
Escorreu els bolets i trinxeu-los ben petits
En una paella poseu-hi una mica d'oli i rostiu la ceba: que quedi dauradeta i tendre
Afegiu els bolets i deixeu-los coure una estona: pot ser els haureu de tapar, doncs salten.
Esteneu la pasta de full i talleu-la en quatre troços
Al mig de cada tros i poseu un centre de lluç i per sobre hi repartiu el sofregit de ceba i bolets.
Tanqueu la pasta de full, tot fent un farcell
Poseu a la plata del forn un full de paper de forn i a sobre els farcells, cap per avall, que no es vegin els plecs del farcell.
Pinteu els farcells amb el rovell d'ou: amb un pinzell de cuina o una cullera.
Coeu al forn 10 o 15 minuts: fins que agafi un bonic color

Salsa per acompanyar.
En un casso i poseu la mantega i la desfeu
Afegiu-hi el suc de la taronja i ho remeneu amb un batedor de varetes manual fins que agafi la textura que us agradi.

30min

Notes

Es un plat que queda impressionant i tothom us preguntarà com ho heu fet.

Ho podeu provar amb supremes de salmó o del peix que mes us agradi
Ho podeu acompanyar amb unes verduretes saltejades com he fet jo a la foto.
Adaptat de una recepta de la Mireia Carbò la Cuina Salvavides


Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full
Aixi queda de xulo
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full
Preparat per enfornar
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full
Acaba de sortir ben dauradet !!!
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Farcellets de lluç amb pasta de full
Que gustós i saborós !!!
per Domènec Garrofé

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Molt original.
Queda anotada.

una salutació,
mercè

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: