Teules d'ametlla

Categoria:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 250 g de sucre en pols
  • 100 ml de llet
  • 100 g de mantega tova
  • 110 g de granet d'ametlla 70 g de farina.

Utensilis

Si voleu fer les teules corbades necessitareu un parell de rodets de cuina.

Elaboració

Això es pastisseria, per tant, cal mesurar bé els ingredients.
Aquesta recepta demana paciència i que no us destorbin.
Poseu el forn a escalfar a 200 graus.

Traieu la mantega de la nevera i deixeu-la estovar a temperatura ambient. NO fa fongueu al microones.
Si no teniu el sucre en pols, el podeu triturar amb el molinet de cafè. La millor manera de netejar el molinet si hi ha cafe, és moldre arròs (la quantitat d'una tassa).
En un bol gros tireu el sucre en pols, la mantega tova, la llet i barregeu-ho bé (millor amb un batidor manual de varetes).
Afegiu-hi la farina, les ametlles i continueu barrejant-ho fins que la mantega estigui integrada.
Poseu a la plata del forn un paper de forn i amb una cullereta de cafè repartiu petites porcions de la massa ben escampades.
Poseu-ho al forn 5 minuts. Quan es comenci a daurar pels voltants, ja ho podeu treure.
Traieu-ho del forn i arrossegueu el paper sobre el marbre de la cuina; cal que s'atemperin.
Agafeu cada teula amb una espàtula i poseu-la sobre el rodet. Es corbarà i quedarà millor.
Si no les voleu corbades són igual de bones.
Evidentment, haureu de fer diverses tongades de forn: així que paciència.
Guardeu les teules en una capsa de metall.

1h


Recepta de cuina de Teules d'ametlla

Mireu que dolces

Recepta de cuina de Teules d'ametlla

Petites porcions de massa

Recepta de cuina de Teules d'ametlla

En el rodet refredant-se

Recepta de cuina de Teules d'ametlla

Calentetes del forn

Recepta de cuina de Teules d'ametlla

Una gran fornada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6075 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lurdes domenech ruera diu:
MOLT BONES!
Però les he probat amb menys sucre i també queden bé (de moment ho he fet amb 220 g, però la pròxima vegada en posaré encara una mica menys). M´he acostumat a menjar amb poc sucre (pel tema dels triglicèrits) i tot ho trobo dolç!
Ja les he fet 3 vegades. I ja m'han demanat la recepta una pila de gent!!!
Josuè O'Donell diu:
Hi ha alguna manera de fer que no es destorrin aquestes galetes?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: