Palaia amb salsa d'ametlla
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 palaies
- Farina
- Sal
- 120 gr. d'ametlla filetejada
- 250 gr. de nata liquida per cuinar
- Una mica de mantega
4 racions
Elaboració
Salem les palaies, les enfarinem i les fregim.
A part ficarem la mantega en una paella, i quan estigui desfeta afegirem les ametlles fins que es daurin. Un cop daurades afegim la nata, i ho deixaren durant uns 5 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
A l'hora d'emplatar ficarem la palaia amb la salsa per damunt.
10min
Etiquetes: Terres de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2553 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.