Palaia amb salsa d'ametlla
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 palaies
- Farina
- Sal
- 120 gr. d'ametlla filetejada
- 250 gr. de nata liquida per cuinar
- Una mica de mantega
4 racions
Elaboració
Salem les palaies, les enfarinem i les fregim.
A part ficarem la mantega en una paella, i quan estigui desfeta afegirem les ametlles fins que es daurin. Un cop daurades afegim la nata, i ho deixaren durant uns 5 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
A l'hora d'emplatar ficarem la palaia amb la salsa per damunt.
10min
Etiquetes:
Terres de l'ebre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!