Pollastre amb maçana
Ingredients
- 6 cuixetes de pollastre
- 1 ceba
- 1 maçana
- 1/2 gotet de vi blanc
- Sal i prebre
- Un xorret d'oli d'oliva
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Ficarem al foc un cassola ampla amb l'oli, i hi sofregirem les cuixetes ja salpebrades.
Tallarem la ceba a trocets i la maçana. I ho ficarem a la cassola fins que estigue cuit, afegirem el vi blanc (podem ficar també un xorret d'aigua) i ben tapat a foc lent ho dixarem que se cogue tot junt.
Un cop cuit, reserveu les cuixes a part, i passeu la salsa per la batedora. I tornem a ficar-ho tot a la cassola.
														
 40min
  40min 
Notes
Este plat es bo calent i gelat per a la carmanyola.
 Etiquetes: 
						Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4133 visites.
 4133 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram