Pollastre amb maçana
Ingredients
- 6 cuixetes de pollastre
- 1 ceba
- 1 maçana
- 1/2 gotet de vi blanc
- Sal i prebre
- Un xorret d'oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Ficarem al foc un cassola ampla amb l'oli, i hi sofregirem les cuixetes ja salpebrades.
Tallarem la ceba a trocets i la maçana. I ho ficarem a la cassola fins que estigue cuit, afegirem el vi blanc (podem ficar també un xorret d'aigua) i ben tapat a foc lent ho dixarem que se cogue tot junt.
Un cop cuit, reserveu les cuixes a part, i passeu la salsa per la batedora. I tornem a ficar-ho tot a la cassola.
40min
Notes
Este plat es bo calent i gelat per a la carmanyola.

Etiquetes:
Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!