Pollastre amb maçana

Ingredients

  • 6 cuixetes de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 maçana
  • 1/2 gotet de vi blanc
  • Sal i prebre
  • Un xorret d'oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Ficarem al foc un cassola ampla amb l'oli, i hi sofregirem les cuixetes ja salpebrades.
Tallarem la ceba a trocets i la maçana. I ho ficarem a la cassola fins que estigue cuit, afegirem el vi blanc (podem ficar també un xorret d'aigua) i ben tapat a foc lent ho dixarem que se cogue tot junt.
Un cop cuit, reserveu les cuixes a part, i passeu la salsa per la batedora. I tornem a ficar-ho tot a la cassola.

40min

Notes

Este plat es bo calent i gelat per a la carmanyola.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3591 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Sara Redón diu:
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto
Esta per llepar els dits !!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: