Canalons nadalencs de peix i marisc
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 20 llangostins mitjans
- 2 tubs de calamar mitjans
- 2cues de rap grossetes
- Ceba
- Tomaquet
- Julivert
- Oli d'oliva
- Pebre vermell picant
- 1 vas de caldo de musclos
- Plaques de canalons
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Arreglem el peix.
En una paella gran i en un tollet d'oli d'oliva passem els llangostins perque deixin anar
el seu suquet. Ho treiem i els guardem.
Tallem molt petitonet el rap i el passem per la paella de fregir els llangostins, encabat
al cap d'uns 10m. afegim el calamar tambè tallat a dauets molt petits (aixó porta una mica
de feina peró el resultat val la pena) ho salarem i posarem un polsim de pebre vermell i julivert.
Una vegada tot queda cuitet, ho retirem i afegim a la mateixa paella la ceba tallada molt
menuda amb una mica mes d'oli d'oliva. La deixarem fins que quedi mes aviat confitada, a
foc molt i molt baix. Mentrestant pelarem els llangostins i guardarem els caps i els clafolls, que ho posarem en un pot per poder trinxar-ho amb una mica de caldo de musclos
(tambè es pot fer una mica de caldo de qualsevol altre peix, el sobrant es pot guardar per fer una fideuà o una paella d'arros o senzillament una bona sopa de peix).
Quan la ceba ja estigui confitadeta, posem tomàquet per fer un bon sofregit, després de 
remenar-ho una estoneta es fica tot el peix juntament amb els llangostins talladets menuts.
Afegirem el suquet dels llangostins una vegada triturats, ho rectificarem de sal i afegirem
julivert picat. Tot aixó ho deixarem una mica al foc i hi donem unes voltes.
Ens queda bullir les plaques de canalons. 
En una plata hi tirem un raig d'oli d'oliva i el suquem amb un pinzell a tota la plata.
Omplirem els canalons i els tancarem tot col.locan-los en la plata. Pel damunt dels 
canalons hi tirarem la resta que ens quedi del suc i peix.
Ho posem al forn a uns 180 graus, uns 10m. 
Encara que us sembli que porta feina, la veritat es que sí, però només per veure la cara
dels vostres començals, crec que val la pena. La durada d'aquest menjar es una mica llarga
però tingueu en compte que en cinc minuts ja ho hauran devorat. Bon profit per tothom que
ho faci.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 12908 visites.
 12908 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Sara Redón
 Sara Redón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Croquetes
 Croquetes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram