Patates enmascarades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Patates grans
  • 2 Talls de cansalada de porc del coll (150 grs.)
  • 2 Trossos de botifarra negra sense ceba (de la primeta) (150 grs)
  • Oli d'oliva verge
  • Julivert
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelarem les patates, les tallarem i les bullirem amb aigua i sal.
Mentrestant en una paella, amb una mica d'oli d'oliva fregirem la cansalada, talladeta a daus. Quan ja comenci a estar rosseta, la treurem de la paella, i la reservarem.
Treurem el budell de la botifarra, i en la paella de fer la cansalada, la posarem tallada i
l'anirem xafant amb una forquilla, a foc fluixet.
Quan les patates estiguin bullides, les colarem i les anirem aixafant amb una forquilla.
Es el moment de tirar-les a la paella on hi ha la botifarra també aixafada, i continuarem
treballant-ho amb la forquilla. Afegirem la cansalada, el julivert picadet, ho rectifiquem
de sal i ho anem remenant tot.
És el moment de servir-ho. És molt ràpid de fer i és molt bo calentet. Bon profit.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
M'encanten aquestes patates! Jo a vegades les faig amb llonganissa enlloc de botifarra i també queden molt bones.

per cert, vas fer els bombonets d'avellana? Què et cvan semblar?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: