Truita de patates amb mozzarella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredients
  • 2 patates
  • 4 ous
  • 1 formatge de mozzarella (dels que van amb una bossa amb aigua).

4 racions

Elaboració

Elaboració
Pelem les patates, i les tallem a daus, ho posem a la paella i les deixem coure, a foc suau. Després separem els rovells de les clares i les fem a punt de neu amb un pols de sal, quan les tenim ben batudes, hi afegim els rovells i les patates cuites barrejant-ho suaument, ho aboquem dins una paella i ho coguem, quant estigui una mica cuita posem al mig el formatge tot amb una peça, i la girem i esperem que es cogui i ja està així de fàcil.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
m'apunto la recepta, em sembla molt encertada!
Merci


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!