Truita de patates amb mozzarella
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Ingredients
- 2 patates
- 4 ous
- 1 formatge de mozzarella (dels que van amb una bossa amb aigua).
4 racions
Elaboració
Elaboració
Pelem les patates, i les tallem a daus, ho posem a la paella i les deixem coure, a foc suau. Després separem els rovells de les clares i les fem a punt de neu amb un pols de sal, quan les tenim ben batudes, hi afegim els rovells i les patates cuites barrejant-ho suaument, ho aboquem dins una paella i ho coguem, quant estigui una mica cuita posem al mig el formatge tot amb una peça, i la girem i esperem que es cogui i ja està així de fàcil.
Etiquetes:
Ous
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1708 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust. Fins aviat
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.
molt bona recepta