Bombons de maduixa

Ingredients

  • Xocolata negre amb llet
  • Xocolata blanca
  • Maduixes

Elaboració

Vaig agafar un conc per cada xocolata i les vaig anar desfent a poc a poc al microones i ven remenades, quant van està liquides, vaig agafar les maduixes i les vaig banyar.
Desprès les vaig posar una mica a la nevera perquè feia calor i la xocolata no acabava de quallar.


Recepta de cuina de Bombons de maduixa

Una petita mostra
per Montse Mercader

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Fàcil elaboració i té un apinta excel.lent!! Gracies per compartir la recepta!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!