Bombons crepers

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 85g. de farina
  • 1 ou
  • 1 culleradeta d'oli
  • llet
  • aigua
  • sal
  • una culleradeta de sucre
  • una culleradeta de llevat
  • 100g. de xocolata per fondre

Utensilis

Paella
Batedora
Espàtula

Elaboració

1. En un pot posar la farina, l'oli, el sucre i un pessic de sal.
2. Afegeix l'ou i remena formant una massa uniforme.
3. Tira-hi 1/4 de got de llet i 1/4 de got d'aigua.
4. Remena fins que no quedin grumolls de farina (es pot fer amb la batedora)
5. Aquesta massa es per fer unes mini-creps.
6. Fregir-la en una paella en forma de rodones de 3 cm. de diàmetre. També es pot fer una crep gran i despres tallar rodones totes iguals amb un motlle ( jo faig servir un tap d'ampolla d'aigua ).
7. Quan tenim les mini-creps, les apilem de 6 en 6 i posem les piles separades en un plat.
8. Desfer la xocolata al bany maria i cobrir les creps per dalt i pels laterals ajudant-se amb una cullera.
9. Deixar refredar a la nevera i quan estiguin frets desenganxar-los del plat amb una espàtula o ganivet.
10. Servir.

45min

Notes

Si es vol també es pot ficar mermelada, mel... entre les creps per donar gust.


Recepta de cuina de Bombons crepers
Bombons crepers
per Raquel Horta B

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Original fer les crêpes tant petites, fins hi tot, posar-hi una mica de crema entre les creps i fer el pilonets de sis igual. Ufffff! se'm fa la boca aigua !! Salutacions
Raquel Horta B diu:
:) gracies, sóc una fan de les creps!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: