Cigrons amb xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons cuits
  • 1 parell de cebes
  • 1 parell de grans d'all
  • Oli d'oliva
  • 1 raig de cava
  • 1 xistorra gran
  • 1 parell de preses de xocolata

4 racions

Elaboració

Comencem fent un sofregit típic amb l'oli d'oliva, la ceba i l'all picat, ha de quedar tot ben transparent. Com que encara ens quedava una mica de cava de la barbacoa de diumenge, n'hi vaig tirar un raig, que sempre ho fa tot més dolç.
Quan estigui a punt (20-30 minuts com a mínim), hi afegim la xistorra i ho deixem fregir tot a foc lent.
Quan quedin 5-10 minuts per servir-ho, tanquem el foc, hi afegim la xocolata (que ja es fondrà amb l'escalfor residual) i els cigrons.
Ho barregem ben bé i cap a la taula falta gent!

40min

Notes

L'altre dia vaig sentir la Carme Ruscalleda explicant receptes per gastar la xocolata de les mones de Pasqua. Amb mi no és el cas, perquè la veritat és que la xocolata no té temps de fer-se malbé, però vaig sentir com explicava aquesta recepta i vaig decidir provar-la. El gust final és realment especial, la xocolata i el cava li donen un toc molt dolç i curiós, però lliga a la perfecció amb la xistorra. Proveu-ho!


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Companya Dolça, et paso una altra recepta amb xocolata perquè la puguis degustar, el nom sona estrany, però és un sabor molt interessant. Una abraçada joan


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!