Cigrons amb xocolata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons cuits
  • 1 parell de cebes
  • 1 parell de grans d'all
  • Oli d'oliva
  • 1 raig de cava
  • 1 xistorra gran
  • 1 parell de preses de xocolata

4 racions

Elaboració

Comencem fent un sofregit típic amb l'oli d'oliva, la ceba i l'all picat, ha de quedar tot ben transparent. Com que encara ens quedava una mica de cava de la barbacoa de diumenge, n'hi vaig tirar un raig, que sempre ho fa tot més dolç.
Quan estigui a punt (20-30 minuts com a mínim), hi afegim la xistorra i ho deixem fregir tot a foc lent.
Quan quedin 5-10 minuts per servir-ho, tanquem el foc, hi afegim la xocolata (que ja es fondrà amb l'escalfor residual) i els cigrons.
Ho barregem ben bé i cap a la taula falta gent!

40min

Notes

L'altre dia vaig sentir la Carme Ruscalleda explicant receptes per gastar la xocolata de les mones de Pasqua. Amb mi no és el cas, perquè la veritat és que la xocolata no té temps de fer-se malbé, però vaig sentir com explicava aquesta recepta i vaig decidir provar-la. El gust final és realment especial, la xocolata i el cava li donen un toc molt dolç i curiós, però lliga a la perfecció amb la xistorra. Proveu-ho!


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Companya Dolça, et paso una altra recepta amb xocolata perquè la puguis degustar, el nom sona estrany, però és un sabor molt interessant. Una abraçada joan

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: