Crema freda d'espàrrecs verds
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos manats d'espàrrecs verds, de cultiu
- Una patata mitjana
- Nata líquida
- Aigua mineral
- Sal
- Nou moscada en pols
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fí
Una gerra gran, de vidre
Quatre escudelletes de porcellana
Un batedor de varetes
Una paella petita
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espàrrecs verds, fins que són cuits al "dente ". Reservem uns sis espàrrecs, i els picolem.
Tot seguit, en un cassó gran, posem a coure una patata pelada, i els espàrrecs ja cuits amb un litre d'aigua mineral, i un polsim de sal. Quan tot plegat és cuit, passem la batedora elèctrica i ho colem amb l'ajud del colador fí.
Seguidament, ho fiquem en el cassó hon acabarem de fer la crema, i ho remenem amb el batedor de varetes. Ho corregim de sal i nou moscada en pols,afegim un raig de nata líquida, ho retirem del foc, i ho deixem refredar.
A continuació, ho fiquem en una gerra de vidre, i ho posem a la nevera fins el moment de servir-ho. Passades unes hores, omplim les escudelletes fins gairebé a dalt de tot, espolsem una mica d'espàrrecs picolats pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes:
La cuina de les cremes fredes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...