Truita d'espàrrecs de bosc
Ingredients
- Espàrrecs de bosc
- 3 ous
- Oli, sal
2 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Primer de tot, anirem a bosc a collir quatre espàrrecs, que ara és la temporada.
Si no tenim la ocasió, potser al mercat o plaça hi ha alguna paradeta que en té.
Els netegem ben nets i els partim, amb els dits, fins que es deixin de trencar fàcilment.
Posem una paella amb una mica d'oli, els salem i els fregim fins que quedin ben tovets.
A continuació, hi afegim els 3 ous batuts amb una mica de sal. Si voleu que la truita us
quedi més esponjosa, no els bateu massa.
15min
Notes
Ben fàcil i deliciosa, a més podreu gaudir d'una passejadeta pel bosc, que ara ja fa bon temps.
Etiquetes:
Truita
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
11479 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracias Gregoria! Saludos
És una recepte tradicional a casa del meu marit. A més, quan arrenca el bull, se li pot afegir una mica d'arròs per fer un...
Jordi, els vaig deixar 4 hores i m'han quedat crus... Crec que els verats que he posat son massa grans.. Si els torno a posar...
Jósua, no esmentes el tomàquet quan ho elabores. Per la foto, s'entèn que els deus tallar per la meitat i els poses...
Demà ho provaré, a veure qué tal... Una pregunta: quan hi dius c/s, és cullerada sopera?