Llucet de malalt

Ingredients

  • 1 branqueta de julivert.
  • 1 llucet fresc.
  • Sal.
  • Oli d'oli arbequina.
  • Aigua.
  • Ceba.
  • All.
  • Tomaca madura

1 racions

Elaboració

En un cassó s'hi posa un mica d'aigua, un trosset de ceba tallada, una dent d'all partit per la mitat, la tomaca madura tallada a trossets sense llavors, un manadet de julivert, oli d'oliva, sal i per últim el llucet. Es deixa coure un ratet a foc suau. Quan està cuit es retira del foc.(és un segon plat)
Això és una recepta de l'àvia Laura.

15min

Notes

Es pot menjar sucant pa, sense acompanyar amb res més.
Aquest plat s'acostumava a menjar quan algú estava malalt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3491 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Yolanda grau diu:
És una recepte tradicional a casa del meu marit. A més, quan arrenca el bull, se li pot afegir una mica d'arròs per fer un plat més complert, i una miqueta de safrà li donarà un toc especial.
Boníssim i ben senzill.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: