Llucets arrebossats amb boles de meló a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llucets de mida mitjana
  • Quaranta boletes de meló a la romana (les trobareu a les meves receptes)
  • Farina
  • Sal
  • Sis ous batuts
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una safata plana
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes

Elaboració

Quan anem a comprar els llucets, demanem que ens els obrin en forma de ventall ben plans,
Tot seguit, fem les boles de meló a la romana com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salem,enfarinem, passem per ou batut i fregim els llucets, fins que veiem que són daurats.
En el moment de muntar el plat, fiquem quatre llucets en forma de mitja lluna a la part de dalt, i a la part de baix fem un niu amb deu boletes de meló, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: