Gelat de meló
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Gelat
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 meló
- El suc de tres taronges i de dos llimones
- 400g de sucre
- Licor d'anís blanc (opcional)
Elaboració
							Primer es bull a proporcions iguals el sucre amb aigua, fins que quedi ben dissolt. Després ho deixem refredar. Preparem el meló, traient-li els pinyols i pelant-lo. Fem un puré amb la polpa, el suc de taronja i el de llimona, i si es vol el licor d'anís. Afegim el sucre dissolt i ho bolquem en un motlle per gelats. Ho deixem al congelador uns 40 minuts, perquè agafi una certa consistència. Seguidament batem la massa i la tornem a posar al congelador. I no el traiem fins la hora de prendre'l. Bon profit!
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Gelat  Meló
 
						Etiquetes: 
						Gelat  Meló  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5601 visites.
 5601 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Gelat
 Gelat 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram