Gelat de meló

Ingredients

  • 1 meló
  • El suc de tres taronges i de dos llimones
  • 400g de sucre
  • Licor d'anís blanc (opcional)

Elaboració

Primer es bull a proporcions iguals el sucre amb aigua, fins que quedi ben dissolt. Després ho deixem refredar. Preparem el meló, traient-li els pinyols i pelant-lo. Fem un puré amb la polpa, el suc de taronja i el de llimona, i si es vol el licor d'anís. Afegim el sucre dissolt i ho bolquem en un motlle per gelats. Ho deixem al congelador uns 40 minuts, perquè agafi una certa consistència. Seguidament batem la massa i la tornem a posar al congelador. I no el traiem fins la hora de prendre'l. Bon profit!

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!