Gelat de meló
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 meló
- El suc de tres taronges i de dos llimones
- 400g de sucre
- Licor d'anís blanc (opcional)
Elaboració
Primer es bull a proporcions iguals el sucre amb aigua, fins que quedi ben dissolt. Després ho deixem refredar. Preparem el meló, traient-li els pinyols i pelant-lo. Fem un puré amb la polpa, el suc de taronja i el de llimona, i si es vol el licor d'anís. Afegim el sucre dissolt i ho bolquem en un motlle per gelats. Ho deixem al congelador uns 40 minuts, perquè agafi una certa consistència. Seguidament batem la massa i la tornem a posar al congelador. I no el traiem fins la hora de prendre'l. Bon profit!
1h
Etiquetes: Gelat Meló Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4972 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.