Albergínia farcida
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 albergínies petites
- 200g de llonganissa crua
- 1 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1 vas de llet
- Formatge ratllat
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primerament es parteixen per la meitat. Es posen al forn cara avall, perquè plorin i la pell cogui i no es fregeixi. 
Després quan estigui feta, es gira i per fer l'altre banda. Quan també estigui feta, es treuen i es buiden, deixant només una mica de carn al voltant de la pell. La carn de l'albergínia que hem tret, es posa en un bol on li afegim la llonganissa, ho triturem. 
A part en una paella, es fregeix la ceba, i quan estigui dorada li afegim el triturat, i ho saltegem. Després hi afegim la llet i la farina, i així crearem una espècie de beixamel compacta. És important que quedi sòlid. Per tant la llet l'hem d'anar tirant a poc a poc per calcular-ho correctament. 
Quan estigui cuit es treu.
Fet això, es posa la massa dins les albergínies i se li posa una mica de formatge ratllat per sobre. Es posa al forn una estona i quan estigui daurat, es treu i presenta-ho correctament, per assaborir un plat impressionant.
														
Notes
Les albergínies també es poden fer al vapor, i així aconseguirem una textura més esponjosa.
 Etiquetes: 
						Albergínia
 
						Etiquetes: 
						Albergínia  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7186 visites.
 7186 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Sara Redón
 Sara Redón Estel Bassó
 Estel Bassó![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 60 min.
 60 min. 
  Altres
 Altres 
  Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Ous i làctics
 Ous i làctics Truita
 Truita
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram