Albergínia farcida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Santes Creus
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 albergínies petites
  • 200g de llonganissa crua
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de farina
  • 1 vas de llet
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Primerament es parteixen per la meitat. Es posen al forn cara avall, perquè plorin i la pell cogui i no es fregeixi. Després quan estigui feta, es gira i per fer l'altre banda. Quan també estigui feta, es treuen i es buiden, deixant només una mica de carn al voltant de la pell. La carn de l'albergínia que hem tret, es posa en un bol on li afegim la llonganissa, ho triturem. A part en una paella, es fregeix la ceba, i quan estigui dorada li afegim el triturat, i ho saltegem. Després hi afegim la llet i la farina, i així crearem una espècie de beixamel compacta. És important que quedi sòlid. Per tant la llet l'hem d'anar tirant a poc a poc per calcular-ho correctament. Quan estigui cuit es treu.
Fet això, es posa la massa dins les albergínies i se li posa una mica de formatge ratllat per sobre. Es posa al forn una estona i quan estigui daurat, es treu i presenta-ho correctament, per assaborir un plat impressionant.

Notes

Les albergínies també es poden fer al vapor, i així aconseguirem una textura més esponjosa.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Sara redon diu:
hola !! ja les he fet... han sortit bonissimes...
jo he ficat picolat de ternera i pollastre, el demes igual. Segur que triomfare gracies a tu !! gracies per aquesta recepta tant bona !!!
Yago Arribas diu:
Me n'alegro, gràcies per la alternativa jajaj disfruta-la


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!