Macarrons amb albergínia

Ingredients

  • 400 gr. de macarrons,
  • 2 albergínies,
  • 2 alls,
  • 1 ceba,
  • Sal,
  • Oli d'oliva verge extra i
  • Sèsam

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i després a daus, salar i deixar reposar una mitja hora.
Rentar i assecar.
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant.
Escórrer i afegir un fil d'oli.
Posar oli en una paella i afegir la ceba trossejada i l'albergínia, sofregir uns 10 minuts fins que estigui cuita.
Rectificar de sal.
Posar al plat la pasta i sobre el fregit de albergínia, escampar-hi el sèsam i servir.

Notes

Es pot afegir formatge ratllat i gratinar


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: