Macarrons amb albergínia

Ingredients

  • 400 gr. de macarrons,
  • 2 albergínies,
  • 2 alls,
  • 1 ceba,
  • Sal,
  • Oli d'oliva verge extra i
  • Sèsam

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i després a daus, salar i deixar reposar una mitja hora.
Rentar i assecar.
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant.
Escórrer i afegir un fil d'oli.
Posar oli en una paella i afegir la ceba trossejada i l'albergínia, sofregir uns 10 minuts fins que estigui cuita.
Rectificar de sal.
Posar al plat la pasta i sobre el fregit de albergínia, escampar-hi el sèsam i servir.

Notes

Es pot afegir formatge ratllat i gratinar


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!