Macarrons amb albergínia

Ingredients

  • 400 gr. de macarrons,
  • 2 albergínies,
  • 2 alls,
  • 1 ceba,
  • Sal,
  • Oli d'oliva verge extra i
  • Sèsam

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i després a daus, salar i deixar reposar una mitja hora.
Rentar i assecar.
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant.
Escórrer i afegir un fil d'oli.
Posar oli en una paella i afegir la ceba trossejada i l'albergínia, sofregir uns 10 minuts fins que estigui cuita.
Rectificar de sal.
Posar al plat la pasta i sobre el fregit de albergínia, escampar-hi el sèsam i servir.

Notes

Es pot afegir formatge ratllat i gratinar


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: