Macarrons amb albergínia
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400 gr. de macarrons,
- 2 albergínies,
- 2 alls,
- 1 ceba,
- Sal,
- Oli d'oliva verge extra i
- Sèsam
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Partir les albergínies per la meitat i després a daus, salar i deixar reposar una mitja hora. 
Rentar i assecar. 
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant. 
Escórrer i afegir un fil d'oli. 
Posar oli en una paella i afegir la ceba trossejada i l'albergínia, sofregir uns 10 minuts fins que estigui cuita. 
Rectificar de sal. 
Posar al plat la pasta i sobre el fregit de albergínia, escampar-hi el sèsam i servir.
														
Notes
Es pot afegir formatge ratllat i gratinar
 Etiquetes: 
						Vegetariana
 
						Etiquetes: 
						Vegetariana  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5588 visites.
 5588 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
  
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram