Macarrons de carnaval
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per400grs de macarrons-2c/s d'oli-50grs de mantega-350grs de botifarra negra-100grs de cansalada viada-1ceba-formatge ratllat Emmental-50grs de pernil salat-sal-Per la beixamel:100grs de mantega-100grs de farina-1l de llet calenta-
3 racions
Utensilis
Una olla, una paella , un cassó i una plata de forn.
Elaboració
Primer de tot bullim la pasta al punt amb aigua i sal , i l'escorrem i reservem. En una paella amb oli ,escalfem la mantega,sofregim la ceba picada i quan sigui rossa i afegim la botifarra negra esmicolada i la cansalada a daus petits. Deixem coure 10 minuts. Mentrestant fem la beixamel;fonem la mantega a foc suau,aboquem la farina remenant fins que espessir i afegim la llet calenta sense deixar de remenar. Barregem el sofregit amb un terç de la beixamel i del formatge , amb la pasta. Ho posem en una plata per anar al forn i afegim la resta de beixamel i del formatge. Deixem coure fins que estigui daurat per sobre. Mentrestant fregim lleugerament el pernil salat a trossos fins i l'escorrem be de l'oli. Per acabar quan traiem els macarrons del forn escampem el pernil per sobre.
1h
Etiquetes:
Carnaval
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.