Macarrons amb sipia

Ingredients

  • 500 grams de macarrons o plomes,
  • 500 grams de sípia,
  • 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
  • ½ ceba,
  • 2 grans d'all,
  • 5 cullerades d'oli d'oliva,
  • 1 ramet de julivert,
  • 1 copeta de vi blanc sec,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Netegeu les sípies i tallar-les a tires mitjanes.
En una cassola sofregir la ceba picada, els alls sencers però aixafats i el julivert picadet.
Retirar els alls de la cassola quan comencin a daurar-se.
Afegir les sípies i sofregir uns minuts, remenant amb una cullera de fusta.
Ruixar amb el vi blanc i quan s'evapori, afegir els tomàquets triturats, sense pell ni llavors.
Condimentar amb sal i pebre i coure a foc moderat fins que la sípia estigui ben cuita, afegint si cal una mica d'aigua calenta.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, alguna cosa salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada, empolvorant per sobre amb el julivert picat,
Servir ben calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: