Macarrons amb sipia
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons o plomes,
- 500 grams de sípia,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
- ½ ceba,
- 2 grans d'all,
- 5 cullerades d'oli d'oliva,
- 1 ramet de julivert,
- 1 copeta de vi blanc sec,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Netegeu les sípies i tallar-les a tires mitjanes.
En una cassola sofregir la ceba picada, els alls sencers però aixafats i el julivert picadet.
Retirar els alls de la cassola quan comencin a daurar-se.
Afegir les sípies i sofregir uns minuts, remenant amb una cullera de fusta.
Ruixar amb el vi blanc i quan s'evapori, afegir els tomàquets triturats, sense pell ni llavors.
Condimentar amb sal i pebre i coure a foc moderat fins que la sípia estigui ben cuita, afegint si cal una mica d'aigua calenta.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, alguna cosa salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada, empolvorant per sobre amb el julivert picat,
Servir ben calent.
Etiquetes:
Macarrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c