Coca de Llavaneres

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 lĂ mines de pasta de full
  • 75 gr de pols d'ametlla
  • 100 gr de sucre
  • 1 culleradeta de maizena
  • Una mica de sal
  • La ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja
  • 1 culleradeta d'essència de vaĂŻnilla (jo no en tenia i li vaig afegir anĂ­s, tambĂŠ va quedar molt bona)
  • 60 gr de clara d'ou
  • Pinyons
  • Crema pastissera

8 racions

ElaboraciĂł

Per començar prepararem el massapà que anirà sobre la coca, posarem en un bol la pols d'ametlla, la farina de blat de moro, el sucre, la sal i les ratlladures de llimona i taronja i ho barrejem bÊ. I poc a poc s'hi afegeix la clara tot remenant procurant que no es formin grumolls fins que quedi una textura de papilla.
Col.loquem una lĂ mina de pasta de full sobre paper vegetal en una safata pel forn i hi posem la crema pastissera deixant un marge d'1 a 2 cm fins a les vores.Es pinta el marge amb clara d'ou i es cobreix amb l'altra meitat. Pintem la superfĂ­cie amb el massapĂ  preparat anteriorment, i s'empolsima amb sucre i pinyons.
La punxem i enfornem uns 30 minuts a 180ºC amb el forn prèviament escalfat, fins que sigui rossa.
Es deixa refredar a temperatura ambient i a jalar.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Coca de Llavaneres

Enllaça aquesta recepta:

2272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!