Dulce de melocotón

Ingredients

  • 4 melocotones
  • ½ sobre de gelatina
  • 2 dl de zumo de manzana
  • 1 yogur natural
  • 2 dl de nata montada
  • 100 g de queso mascarpone
  • 2 cucharadas de azúcar glass
  • Café soluble para espolvorear

4 racions

Elaboració

Pela, deshuesa y tritura los melocotones junto con la mitad del zumo de manzana hasta conseguir una crema homogénea.
Dispón el puré de melocotón en una cazo al fuego. Disuelve la gelatina con el resto del zumo de manzana y cuando el puré este caliente mezcla con la gelatina hasta que se incorpore todo. Vuelca en los vasos elegidos para la presentación. Reserva en el frigo hasta que la mezcla solidifique completamente.
Mezcla el yogur con la nata montada con el azúcar y el queso mascarpone. Termina de rellenar los vasos con la mezcla. Cuando la gelatina haya endurecido, espolvorea café molido.

30min

Notes

Reservar en el frigorifico, hasta el monento de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Enric Mangas diu:
Interesante receta. ¿Es fácil conseguir el queso mascarpone?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: