Mousse de maduixes i xocolata negre
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Mousse
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
Per la mousse de maduixes:
- ½ litre de puré de maduixes naturals
- 200 gr. de llet condensada (jo la vaig posar desnatada)
- ½ litre de nata líquida per montar
- 8 o 9 fulles de gelatina
Per la cobertura de xocolata negre:
- 150 gr xocolata negre
- 75 g de sucre o edulcorant, jo no n'hi he posat
- 250 ml nata per muntar
- 250 ml llet sencera
- 1 sobre de preparat per quallada
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							Per preparar el mousse deixarem les fulles de gelatina hidratant-se.  Triturarem les maduixes i separarem una part, uns 100ml, els quals escalfarem durant 1 minut a potència màxima al microones. Desferem les fulles de gelatina, les 9, una a una en el puré de maduixes calent i afegirem la resta del puré de maduixes i la llet condensada i remenem.
Reservarem a la nevera. Muntarem la nata. Afegim el preparat del puré de maduixes amb la gelatina i remenem amb moviment envolvents. Un cop estigui tot ben integrat passarem a muntar el pastís. Agafarem l'aro d'un motllo desmotllable i el posarem sobre el plat o la base definitiva del pastís, posem la mousse i allisem bé, deixem reposar a la nevera una hora aproximadament.
Un cop passat aquest temps procedirem a fer la primera capa de xocolata, barrejarem 250 ml de nata i 250m de llet, d'aquesta barreja en separarem uns 100 ml. Posarem la mescla a escalfar juntament amb la xocolata negre i 75 gr de sucre o edulcorant. Un cop arrenqui el bull afegirem els 100 ml de llet i nata que haviem separat, barrejats amb el sobre de preparat de quallada o tornarem a fer bullir, remenant tota l'estona per evitar que se'ns enganxi. Un cop tinguem la xocolata llesta, treurem la mousse de la nevera i amb molt de compte hi posarem la mescla de xocolata negre. Ajuda molt abocar la mescla sobre una cullera i després sobre la base, ja que d'aquesta manera es redueix molt la temperatura. Un cop tinguem abocada tota la xocolata ho posarem a la nevera.
Deixarem que refredi i qualli durant un parell d'hores o fins al dia següent. Desmotllarem amb compte i decorarem al nostre gust.
Torno a repetir un postre deliciós i molt lleuger que no us deixarà indiferents!!!!!
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2619 visites.
 2619 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram