Mousse de maduixes i xocolata negre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la mousse de maduixes:
- ½ litre de puré de maduixes naturals
- 200 gr. de llet condensada (jo la vaig posar desnatada)
- ½ litre de nata líquida per montar
- 8 o 9 fulles de gelatina
Per la cobertura de xocolata negre:
- 150 gr xocolata negre
- 75 g de sucre o edulcorant, jo no n'hi he posat
- 250 ml nata per muntar
- 250 ml llet sencera
- 1 sobre de preparat per quallada
12 racions
Elaboració
Per preparar el mousse deixarem les fulles de gelatina hidratant-se. Triturarem les maduixes i separarem una part, uns 100ml, els quals escalfarem durant 1 minut a potència màxima al microones. Desferem les fulles de gelatina, les 9, una a una en el puré de maduixes calent i afegirem la resta del puré de maduixes i la llet condensada i remenem.
Reservarem a la nevera. Muntarem la nata. Afegim el preparat del puré de maduixes amb la gelatina i remenem amb moviment envolvents. Un cop estigui tot ben integrat passarem a muntar el pastís. Agafarem l'aro d'un motllo desmotllable i el posarem sobre el plat o la base definitiva del pastís, posem la mousse i allisem bé, deixem reposar a la nevera una hora aproximadament.
Un cop passat aquest temps procedirem a fer la primera capa de xocolata, barrejarem 250 ml de nata i 250m de llet, d'aquesta barreja en separarem uns 100 ml. Posarem la mescla a escalfar juntament amb la xocolata negre i 75 gr de sucre o edulcorant. Un cop arrenqui el bull afegirem els 100 ml de llet i nata que haviem separat, barrejats amb el sobre de preparat de quallada o tornarem a fer bullir, remenant tota l'estona per evitar que se'ns enganxi. Un cop tinguem la xocolata llesta, treurem la mousse de la nevera i amb molt de compte hi posarem la mescla de xocolata negre. Ajuda molt abocar la mescla sobre una cullera i després sobre la base, ja que d'aquesta manera es redueix molt la temperatura. Un cop tinguem abocada tota la xocolata ho posarem a la nevera.
Deixarem que refredi i qualli durant un parell d'hores o fins al dia següent. Desmotllarem amb compte i decorarem al nostre gust.
Torno a repetir un postre deliciós i molt lleuger que no us deixarà indiferents!!!!!
1h

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular