Magdalenes de bolets i ceba confitada

Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 2 cebes
  • 250 gr. de bolets
  • 6 ous
  • Sal Maldon
  • Oli d'oliva verge extra
  • All i julivert
  • Un polsim de pebre negra
  • 1 rajolí de nata.

4 racions

Elaboració

•Talleu la ceba a tires fines i confiteu-la en oli molt lentament (fins que sigui ben feta).
•Peleu la patata i ofegueu-la amb oli ben calent, un cop sigui tendra: reserveu-ho.
•A la mateixa paella salteu els bolets tallats a dauets amb all i julivert trinxat.
•Un cop cuit poseu tots els ingredients al colador per escórrer l'oli.
•Bateu els ous i barregeu-hi el preparat anterior, aboqueu-li la nata i salpebreu.
•Poseu-ho en motlles individuals de silicona per fer magdalenes i coue-ho al forn durant 8 minuts a 200 ºC.
•Deixelos refredar i desemmotlleu-los.
•Serviu-ho a temperatura ambient amb un xic de sal gruixuda al damunt

30min


Recepta de cuina de Magdalenes de bolets i ceba confitada
Magdalenes de bolets i ceba confitada.
per Àngels Puntas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Meri Cuinetes diu:
Quina bona convinació, m'apunto la recepta
Àngels Puntas diu:
Gràcies Meri. Bon Apetit! :)

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: