Copa de mató, codonyat i garrapinyades

Categoria:
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Ingredients:

  • 200 g de codonyat
  • 200 g de mató
  • 200 cc. de nata per muntar
  • 4 cullerades soperes de sucre moreno
  • Fruits secs garrapinyats (nous, sèsam, llavors de gira-sol...)

6 racions

Elaboració

Tallar el codonyat en quadrats petits i col•locar-lo en el fons d'una copa.
Batre la nata, el mató i el sucre fins a obtenir una textura cremosa i omplir la copa on hem posat el codonyat.
Acabar decorant amb garrapinyades.

Per al codonyat:

Tant x Tant de sucre i codony.
. Primerament coem els codonys sencers i rentats en una olla a pressió durant uns 20 minuts.
. A continuació pelem els codonys i passem la polpa pel passapuré, afegim el sucre i tornem a coure uns 35 minuts sense deixar de moure.
. Finalment omplim amb el dolç el motlle i quan siguin bén freds els emboliquem en paper transparent fins al moment de servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1287 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!