Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cebes
  • 1 k de patates
  • Un grapat de bolets
  • Farigola fresca
  • All i julivert
  • Botifarra negra (o butifarra del Perol)
  • Oli verge exra
  • Sal

4 racions

Elaboració

•Pelem i bullim les patates .
•A una paella enrossim dues cebes ben talladetes amb una mica de farigola.
•Tallem un grapat de bolets i els saltegem a foc fort per treure'ls l'aigua, hi tirem l'all i el julivert trinxadet i reservem.
•Quan la ceba està ben cuita li afegim la botifarra negra tallada a trossets no gaire petits. A la mateixa paella comencem a aixafar la botifarra. Un parell de minuts després afegim les patates bullides i també les aixafem. Posarem una mica de pebre negre del molinet i sal. Acabarem afengint els bolets saltats i remenant'ho tot plegat.
•Ja ho tenim a punt per emplatar.

30min


Recepta de cuina de Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra

Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: