Canelons de xocolata i torró

Categoria:
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients:

  • Neules de diàmetre gran
  • 250 gr. de Xixona
  • 250 ml. de nata líquida per montar
  • Per fer la crema anglesa: 250 ml. de llet, 50 gr. de sucre, 3 rovells, 1 canonet de vainilla
  • Per fer la crema de xocolata: 100gr. de cobertura de xocolata negra Torres, 50 ml. d'aigua

4 racions

Elaboració

Crema anglesa:

Feu bullir la llet amb la vainilla i la meitat del sucre. A part, en un bol, barregueu els rovells amb la resta del sucre. Incorporeu-ho a la llet fora del foc i feu-ho coure. Reserveu-ho a la nevera.

Crema de xocolata:

Desfeu la cobertura al bany maria i incorporeu-hi l'aigua calenta i barregeu-ho. Reserveu-ho.
•Desfeu el torró amb 100 ml. de nata fins a obtener una crema (amb la batedora)
•Munteu la nata restant, incorporeu-ho a la crema anterior i reserveu-ho.
•En el moment de servir, col.loqueu una base de crema anglesa al plat, al damunt, les neules farcides amb la mousse i acabeu-ho amb salsa de xocolata.


Recepta de cuina de Canelons de xocolata i torró

Canelons de xocolata i torró
per Àngels Puntas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Molts gràcies Àngels pel teu comentari. Realment les persones a qui ens agrada la cuina ens agrada viure i conviure amb el nostre entorn.
Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!