Coc de torró

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • una barra (150g) de torró de XIxona
  • 3 ous
  • 120g de sucre
  • 1 iogurt
  • 230g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 125 d'oli

8 racions

Elaboració

Muntar les clares a punt de neu fort i reservar.
Amb la batedora anar barrejant la resta dels ingredients, queda una barreja molt espesa, i al final incorporar amb cura les clares muntades.
Abocar-ho en un motlle preparat amb oli i farina perquè no s'enganxi i posar-ho 45 minuts al forn a 200º.

45min

Notes

Per aprofitar aquell torró de Xixona que ens ha quedat després del Nadal

Per


Recepta de cuina de Coc de torró

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!