Coc de torró
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- una barra (150g) de torró de XIxona
- 3 ous
- 120g de sucre
- 1 iogurt
- 230g de farina
- 1 sobre de llevat
- 125 d'oli
8 racions
Elaboració
Muntar les clares a punt de neu fort i reservar.
Amb la batedora anar barrejant la resta dels ingredients, queda una barreja molt espesa, i al final incorporar amb cura les clares muntades.
Abocar-ho en un motlle preparat amb oli i farina perquè no s'enganxi i posar-ho 45 minuts al forn a 200º.
45min
Notes
Per aprofitar aquell torró de Xixona que ens ha quedat després del Nadal
Etiquetes:
Coc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2513 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????