Coc de torró
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- una barra (150g) de torró de XIxona
- 3 ous
- 120g de sucre
- 1 iogurt
- 230g de farina
- 1 sobre de llevat
- 125 d'oli
8 racions
Elaboració
Muntar les clares a punt de neu fort i reservar.
Amb la batedora anar barrejant la resta dels ingredients, queda una barreja molt espesa, i al final incorporar amb cura les clares muntades.
Abocar-ho en un motlle preparat amb oli i farina perquè no s'enganxi i posar-ho 45 minuts al forn a 200º.
45min
Notes
Per aprofitar aquell torró de Xixona que ens ha quedat després del Nadal
Etiquetes: Coc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.