Mousse de torró
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grs de torró de Xixona
- 400 grs de nata per muntar
- 1 copeta de vi dolç
- 12 clares d'ou
- 1 cullerada de farina d'arròs o moresc (maicena)
12 racions
Elaboració
Per començar cal fer una pasta, el més homogènia possible, amb el torró, 100 grs de nata sensa muntar i el vi dolç. A continuació cal barrejar la pasta feta anteriorment i els 300 grs de nata restants, muntats.
A part muntarem les clares d'ou a punt de neu i quan gairebé estiguin al punt els hi afegirem la farina d'arròs (o bé moresc).
Seguidament barrejarem les clares muntades amb la pasta de torró que hem elaborat en primer lloc. Cal anar amb molt de compte i fer-ho de manera delicada per tal que no perdi volum i la massa s'abaixi.
Finalment ho posarem al congelador. Es pot treure unes dues hores abans del seu consum posant-ho a la nevera per que tingui la consistència/paladar de mousse.
30min
Notes
És millor congelar-ho ja que si es deixa a la nevera masses hores una part del mousse el liqua al fons del recipient. És bo igual però no queda tant ben presentat.
Etiquetes: Mousse Torró Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4706 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.