Pastís de xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Per el pa de pessic de xocolata
- 125 grs de farina de força
- 30 grs de cacau en pols
- 5 ous grossos
- 150 grs de sucre
- Trufa per relleno
- 100 grs de xocolata
- 200 grs de nata per muntar
- 1 o 2 cullerades de sucre molt
- Cobertura de xocolata
- 100 grs de mantega
- 250 grs de xocolata negre per fondre
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							PA DE PESSIC 
Barrejar i tamisar la farina i el cacau. Barrejar els ous i el sucre amb l'ajuda d'una batedora elèctrica, batre fins obtenir el punt de relleu, triplica o qua-triplica el seu volum.
Afegir a poc a poc la farina amb el cacau. Remenar amb delicadesa, perquè baixi el menys possible
Abocar la pasta en un motlle rodó, untat amb mantega i enfarinat. Posar-ho al forn uns 30 minuts a 180º.
Desemmotllar el pastís encara tebi. 
És millor fer-ho el dia abans.
TRUFA PER EL RELLENO
Posar tots els ingredients en una cassola al foc ben fluix, quan la xocolata s'hagi desfet remenar-ho, deixar refredar i posar a la nevera tota la nit. En el moment d'omplir el pastís muntar amb la batedora elèctrica.
COBERTURA DE XOCOLATA
Desfer la mantega sensa que bulli en un casso, retirar-la del foc i deixar reposar 10 minuts.
Amb una cullera retirar l'escuma que hi hagi a sobre. Recuperar l'oli de mantega, eviteu el suero làctic que queda al fons del casso.
Desfer la xocolata al bany maria TEBI amb la mantega clarificada.
Agafar el pastís i partir 2 cops horitzontalment, que quedin 3 trossos, entre capa i capa posar-hi trufa muntada.
Ja podem cobrir el pastís amb la cobertura. Un cop cobert posar-ho a dintre la nevera.
														
 Etiquetes: 
						Xocolata
 
						Etiquetes: 
						Xocolata  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6816 visites.
 6816 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Mireia Mateu
 Mireia Mateu![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  50 min.
 50 min. 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Pastís
 Pastís 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram