Borratxos de garrofa

Ingredients

  • Per al pa de pessic
  • 125 grs de farina de força
  • 30 grs de farina de garrofa
  • 5 0 6 ous depent de la mida
  • 150 grs de sucre
  • Per l'almibar
  • 150 grs de sucre
  • 300 cc d'aigua
  • 150 cc de conyac o rom

10 racions

Utensilis

Motlle rectangular.

Elaboració

PA DE PESSIC DE GARROFA:

Batre els ous amb el sucre fins al punt de relleu, barrejar-hi les farines tamisades amb compte.
Posar-ho en un motlle apte per a forn, aquest a 180º, uns 30 minuts.
Desenmotllar sobre una reixeta o uns draps de cotó perquè es refredi.

PER FER L'ALMIBAR:

En un cassó poseu-hi l'aigua amb el sucre i deixeu-ho bullir 3 o 4 minuts; traieu-ho del foc i afegiu-hi el licor.
Quan estigui fret banyar-hi els trossets de pa de pessic, submergint-los dins el xarop durant uns segons, col·loqueu-los sobre uns reixeta; desprès empolsimeu-los amb sucre i cremeu-los amb una pala de cremar o un bufador.

Notes

El pa de pessic es millor fer-lo el dia abans.


Recepta de cuina de Borratxos de garrofa

BORRATXOS DE GARROFA
per Mercè Pairot Rovira

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!