Borratxos de garrofa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per al pa de pessic
- 125 grs de farina de força
- 30 grs de farina de garrofa
- 5 0 6 ous depent de la mida
- 150 grs de sucre
- Per l'almibar
- 150 grs de sucre
- 300 cc d'aigua
- 150 cc de conyac o rom
10 racions
Utensilis
Motlle rectangular.
Elaboració
PA DE PESSIC DE GARROFA:
Batre els ous amb el sucre fins al punt de relleu, barrejar-hi les farines tamisades amb compte.
Posar-ho en un motlle apte per a forn, aquest a 180º, uns 30 minuts.
Desenmotllar sobre una reixeta o uns draps de cotó perquè es refredi.
PER FER L'ALMIBAR:
En un cassó poseu-hi l'aigua amb el sucre i deixeu-ho bullir 3 o 4 minuts; traieu-ho del foc i afegiu-hi el licor.
Quan estigui fret banyar-hi els trossets de pa de pessic, submergint-los dins el xarop durant uns segons, col·loqueu-los sobre uns reixeta; desprès empolsimeu-los amb sucre i cremeu-los amb una pala de cremar o un bufador.
Notes
El pa de pessic es millor fer-lo el dia abans.
Etiquetes:
Garrofa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1051 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tal com diu el Quim les enganxo amb la ma, tens que deixar refredar una mica la xocolata dels costats perque si es massa toba...
El vaig fer per els reis, hi va tindre molt d´exit. La meva neta mel torna a demanar.
Te molt bona pinta, aquest cap d´any ho faré.
No l´he utilitzat mai, probablement ho faré. Mentre no canvii la consistència del mousse, donç queda molt lleuger i...
Que es el fil pilé?