Pastís de xocolata nata i cireres

Ingredients

  • 135 grs de farina de força
  • 40 grs de cacao
  • 7 ous grossos
  • 150 grs de sucre
  • 20 grs de mantega fosa
  • 750 grs de nata per montar
  • Cireres
  • Macarrons de xocolata

12 racions

Elaboració

La elaboració es la mateixa que amb el pastís de xocolata infantil.
Montar la nata, quan estigui gairebé al punt afegir sis cullerades de sucre i una de sucre avainillat ( mes o menys, al gust)
Partir el pastís per la meitat horitzontalment.
Posar una capa de nata i cireres sensa pinyol, tapar amb l'altre mitat del pastís, cobrir amb la nata restant i cireres.
Empolsimar amb cacau en pols i decorar amb els macarrons de xocolata.
Si es vol es pot fer un almivar fluix amb una copeta de licor i emborratxar el pastís.
Per treura els pinyols de les cireres hi ha uns aparatets manuals que van la mar de bé.


Recepta de cuina de Pastís de xocolata nata i cireres

Pastís de nata i cireres
per Mercè Pairot Rovira

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!