Tartaletes de mores

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 base de pasta brisa
  • Mores
  • Per la crema de nous
  • 50 grs de nous
  • 2 fulls de gelatina
  • ¼ l. de llet
  • 70 grs de sucre
  • 25 grs de farina
  • 2 ous.

Elaboració

Amb un motlle rodó tallar les bases per fer les tartaletes.
Coura-les al forn segons les instruccions.
PER FER LA CREMA.
Muntar les clares a punt de neu.
barrejar els 2 rovells amb el sucre, després afegir-hi la farina.
Fer arrencar el bull a la llet i barrejar-ho amb els rovells, remenar; i tornar-ho a posar al foc un instant sensa deixar de remenar perquè espesseixi. A fora del foc afegir la gelatina ben escorreguda que prèviament posarem en remull amb aigua freda, les nous triturades –no massa així es notaran els trossets- i les clares muntades, deixar refredar i posar a la nevera.
Muntem les tartaletes= Amb una màniga pastissera repartir la crema per damunt les bases, a sobre posar les mores i empolsimar amb sucre.

30min


Recepta de cuina de Tartaletes de mores

TARTALETES DE MORES
per Mercè Pairot Rovira

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!