Tartaletes de mores
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 base de pasta brisa
- Mores
- Per la crema de nous
- 50 grs de nous
- 2 fulls de gelatina
- ¼ l. de llet
- 70 grs de sucre
- 25 grs de farina
- 2 ous.
Elaboració
Amb un motlle rodó tallar les bases per fer les tartaletes.
Coura-les al forn segons les instruccions.
PER FER LA CREMA.
Muntar les clares a punt de neu.
barrejar els 2 rovells amb el sucre, després afegir-hi la farina.
Fer arrencar el bull a la llet i barrejar-ho amb els rovells, remenar; i tornar-ho a posar al foc un instant sensa deixar de remenar perquè espesseixi. A fora del foc afegir la gelatina ben escorreguda que prèviament posarem en remull amb aigua freda, les nous triturades –no massa així es notaran els trossets- i les clares muntades, deixar refredar i posar a la nevera.
Muntem les tartaletes= Amb una màniga pastissera repartir la crema per damunt les bases, a sobre posar les mores i empolsimar amb sucre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tal com diu el Quim les enganxo amb la ma, tens que deixar refredar una mica la xocolata dels costats perque si es massa toba...
El vaig fer per els reis, hi va tindre molt d´exit. La meva neta mel torna a demanar.
Te molt bona pinta, aquest cap d´any ho faré.
No l´he utilitzat mai, probablement ho faré. Mentre no canvii la consistència del mousse, donç queda molt lleuger i...
Que es el fil pilé?