Tartaletes de mores

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 base de pasta brisa
  • Mores
  • Per la crema de nous
  • 50 grs de nous
  • 2 fulls de gelatina
  • ¼ l. de llet
  • 70 grs de sucre
  • 25 grs de farina
  • 2 ous.

Elaboració

Amb un motlle rodó tallar les bases per fer les tartaletes.
Coura-les al forn segons les instruccions.
PER FER LA CREMA.
Muntar les clares a punt de neu.
barrejar els 2 rovells amb el sucre, després afegir-hi la farina.
Fer arrencar el bull a la llet i barrejar-ho amb els rovells, remenar; i tornar-ho a posar al foc un instant sensa deixar de remenar perquè espesseixi. A fora del foc afegir la gelatina ben escorreguda que prèviament posarem en remull amb aigua freda, les nous triturades –no massa així es notaran els trossets- i les clares muntades, deixar refredar i posar a la nevera.
Muntem les tartaletes= Amb una màniga pastissera repartir la crema per damunt les bases, a sobre posar les mores i empolsimar amb sucre.

30min


Recepta de cuina de Tartaletes de mores

TARTALETES DE MORES

Recepta de cuina de Tartaletes de mores

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: