Petits capricis de pasta de full
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grs de pinyons
- 200 grs de cabell d’àngel
- 1 ou
- 1 làmina de pasta de full
- Sucre
6 racions
Elaboració
Encendre el forn a 200º.
Enfarinar el marbre, posar-hi la làmina de pasta de full per estirar-la una mica més, abans de passar-hi el corró enfarinar la pasta de full i el corró, així no s'enganxarà, pintar-la amb conyac, punxar amb una forquilla perquè no s'infli massa.
Un cop ho tinguem fet, tallar la pasta a quadradets d’uns 3 x 3 cm aproximadament; va molt bé fer-ho amb el talla pizzes.
A la base de la safata posar-hi paper de forn, esquitxar amb una mica d'aigua, posar-hi la meitat dels quadradets i a sobre una culleradeta petita de cabell d’àngel, tapar amb l'altra meitat dels trossets de pasta. Mullar-se una mica els dits i fer pressió a tots els costats perquè quedi més ben segellat, pintar amb l'ou batut, a sobre repartir uns quants pinyons i per acabar empolsimar amb sucre generosament.
Coure al forn uns 20 minuts o fins que quedin torradetes.
45min
Etiquetes:
Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tal com diu el Quim les enganxo amb la ma, tens que deixar refredar una mica la xocolata dels costats perque si es massa toba...
El vaig fer per els reis, hi va tindre molt d´exit. La meva neta mel torna a demanar.
Te molt bona pinta, aquest cap d´any ho faré.
No l´he utilitzat mai, probablement ho faré. Mentre no canvii la consistència del mousse, donç queda molt lleuger i...
Que es el fil pilé?