Petits capricis de pasta de full

Ingredients

  • 100 grs de pinyons
  • 200 grs de cabell d’àngel
  • 1 ou
  • 1 làmina de pasta de full
  • Sucre

6 racions

Elaboració

Encendre el forn a 200º.
Enfarinar el marbre, posar-hi la làmina de pasta de full per estirar-la una mica més, abans de passar-hi el corró enfarinar la pasta de full i el corró, així no s'enganxarà, pintar-la amb conyac, punxar amb una forquilla perquè no s'infli massa.
Un cop ho tinguem fet, tallar la pasta a quadradets d’uns 3 x 3 cm aproximadament; va molt bé fer-ho amb el talla pizzes.
A la base de la safata posar-hi paper de forn, esquitxar amb una mica d'aigua, posar-hi la meitat dels quadradets i a sobre una culleradeta petita de cabell d’àngel, tapar amb l'altra meitat dels trossets de pasta. Mullar-se una mica els dits i fer pressió a tots els costats perquè quedi més ben segellat, pintar amb l'ou batut, a sobre repartir uns quants pinyons i per acabar empolsimar amb sucre generosament.
Coure al forn uns 20 minuts o fins que quedin torradetes.

45min


Recepta de cuina de Petits capricis de pasta de full

PETITS CAPRICIS DE FULL
per Mercè Pairot Rovira

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!