Cargols de pernil i formatge
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- Formatge
- Pernil dolç
Elaboració
Estirem la pasta de full, hi posem el pernil dolç i el formatge. Desde agafem un extrem anem enrotllant fins que quedi com un braç de gitano. Anirem tallant amb una amplada d'1 cm. Les posarem sobre un paper vegetal en una safata del forn i ho deixem uns 20 minuts a 200 º o fins que veiem que quedin una mica rossos.
Notes
L’ idea d’aquesta recepta la vaig agafar de Meri cuinetes, una cuinera espectacular, i com que jo no sempre tinc tots els ingredients vaig deixar de posar-hi, el ou, la mantega i el pernil salat. I va ser bo igualment, crec que la pasta de full necessita poca cosa per agradar a tothom.
Etiquetes:
Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust. Fins aviat
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.
molt bona recepta