Cargols de pernil i formatge
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- Formatge
- Pernil dolç
Elaboració
							Estirem la pasta de full, hi posem el pernil dolç i el formatge. Desde agafem un extrem anem enrotllant fins que quedi com un braç de gitano. Anirem tallant amb una amplada d'1 cm. Les posarem sobre un paper vegetal en una safata del forn i ho deixem uns 20 minuts a 200 º o fins que veiem que quedin una mica rossos.
														
Notes
L’ idea d’aquesta recepta la vaig agafar de Meri cuinetes, una cuinera espectacular, i com que jo no sempre tinc tots els ingredients vaig deixar de posar-hi, el ou, la mantega i el pernil salat. I va ser bo igualment, crec que la pasta de full necessita poca cosa per agradar a tothom.
 Etiquetes: 
						Pasta de full
 
						Etiquetes: 
						Pasta de full  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7214 visites.
 7214 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram