Cargols de pernil i formatge

Ingredients

  • 1 lamina de pasta de full
  • Formatge
  • Pernil dolç

Elaboració

Estirem la pasta de full, hi posem el pernil dolç i el formatge. Desde agafem un extrem anem enrotllant fins que quedi com un braç de gitano. Anirem tallant amb una amplada d'1 cm. Les posarem sobre un paper vegetal en una safata del forn i ho deixem uns 20 minuts a 200 º o fins que veiem que quedin una mica rossos.

Notes

L’ idea d’aquesta recepta la vaig agafar de Meri cuinetes, una cuinera espectacular, i com que jo no sempre tinc tots els ingredients vaig deixar de posar-hi, el ou, la mantega i el pernil salat. I va ser bo igualment, crec que la pasta de full necessita poca cosa per agradar a tothom.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: