Cargols guisats amb menuts de carn
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cargol-Menuts de conill-Menuts de pollastre-Menuts de costella de porc-Conyac-Vi ranci-Brou-Ceba-Tomata-
- La picada
- Ametlles-Avellanes-Llesca de pa fregit-Fetge menut-All-Julivert-Suc de la cocció-Farina-
- Per bullir els cargols
- Aigua-Sal-Herbes aromàtiques-Vinagre-Grans de pebre-Fulles de llorer-
Utensilis
Una olla, una cassola, un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot posarem a bullir els cargols amb aigua abundant i la resta d'ingredients. Els farem bullir 1 o 2 hores depenent dels cargols. Durant la cocció cambiarem l'aigua les vegades que faci falta ; fins veure que és neta. Un cop bullits els escorrem i els reservem . Posem una cassola al foc amb oli ; i fregim el fetge i la llesca de pa i o reservem en un morter. Després i saltem el conill, el costella i el pollastre ; remullat amb conyac. Un cop fregit això o reservem en un plat . Seguidament fem un sofregit amb ceba i tomata. Mentrestant , preparem la picada ben fina i la reservem . Posem brou a calen-tar en una casso. Un cop fet el sofregit , afegim la carn a la cassola , els cargols, un bon got de vi ranci i brou fins a cobrir els cargols . Fem coure tapat una bona mitja hora ; a mitja cocció afegirem la picada desmarxada amb soc de la cocció ; remenarem be i seguirem la cocció tapada. Si cal tastarem i rectificarem de sal.
3h
Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.