Cargols guisats amb menuts de carn
Categoria:
Altres
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cargol-Menuts de conill-Menuts de pollastre-Menuts de costella de porc-Conyac-Vi ranci-Brou-Ceba-Tomata-
- La picada
- Ametlles-Avellanes-Llesca de pa fregit-Fetge menut-All-Julivert-Suc de la cocció-Farina-
- Per bullir els cargols
- Aigua-Sal-Herbes aromàtiques-Vinagre-Grans de pebre-Fulles de llorer-
Utensilis
Una olla, una cassola, un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot posarem a bullir els cargols amb aigua abundant i la resta d'ingredients. Els farem bullir 1 o 2 hores depenent dels cargols. Durant la cocció cambiarem l'aigua les vegades que faci falta ; fins veure que és neta. Un cop bullits els escorrem i els reservem . Posem una cassola al foc amb oli ; i fregim el fetge i la llesca de pa i o reservem en un morter. Després i saltem el conill, el costella i el pollastre ; remullat amb conyac. Un cop fregit això o reservem en un plat . Seguidament fem un sofregit amb ceba i tomata. Mentrestant , preparem la picada ben fina i la reservem . Posem brou a calen-tar en una casso. Un cop fet el sofregit , afegim la carn a la cassola , els cargols, un bon got de vi ranci i brou fins a cobrir els cargols . Fem coure tapat una bona mitja hora ; a mitja cocció afegirem la picada desmarxada amb soc de la cocció ; remenarem be i seguirem la cocció tapada. Si cal tastarem i rectificarem de sal.
3h
Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.