Cargols a la Gormanda
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor

Ingredients
- Mig quilo de cargol bover
- Una xulla de cansalada
- Una llesca de pernil salat a daus
- Una ceba petita
- Un parell d'alls
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una cullereta de farina
- Herbes aromàtiques
2 racions
Elaboració
Primer de tot hem de bullir els cargols ; això es fa posant els cargols en una olla amb aigua freda i al foc després. Els anirem remenant i en cas de que al principi en veiéssim algun que no surt de la clova , el llençarem. Quant els cargola comencin el primer bull , els traurem del foc i els escorrerem l'aigua i en posarem de nova , i altre cop al foc , repetirem la acció de arrencar el bull i canviar l'aigua. La pròxima vegada que els posem al foc , els posem altre cop amb aigua freda abundant , sal i herbes aromàtiques al nostre gust. Fet això reservarem els cargols escorreguts i en una paella , sofregirem ceba i a mig enrossir i afegirem la cansalada i el pernil a daus hi ho deixarem coure una mica. A continuació hi afegirem els cargols bullits i escorreguts i espolsarem amb una mica de farina, sal i pebre. Per acabar , deixem que es cogui tot junt una estona sense deixar de anar remenant.
3h
Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
16832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.