Chilindron de xai amb cargols
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya
 Espanya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 quilo de xai recentals, desossat i tallat en trossos
- 150 grs. de tomàquet natural triturat
- 3 pebrots choriceros
- 1 cabeça d'alls
- 2 gots de brou de carn
- 4 cebes vermelles, mitjanes
- 500 grs. de cargols bullits
- 1 bitxo sec, picant
- 1 / 3 de cervesa rossa tipus Pilsen.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Picar les cebes juntament amb els alls i sofregir molt poc a poc. Sofregir el be sense deixar que es cremi la ceba. Afegir la cervesa i deixar bullir fins que es vegi que la cervesa s'ha consumit gairebé tres quartes parts.
Afegir una mica de tomàquet, ja fet, i els pebrots choriceros. Deixar uns vuit minuts, remenant poc a poc però sense parar. Passats cinc minuts barrejar, els cargols, ja enganyats i cuits, i cobrir amb part del brou de carn i la mateixa quantitat d'aigua natural.
Afegir sal i el bitxo picant, deixar una mitja hora a foc lent i provar de sal. Deixar coure lentament fins que el xai estigui tendre.
														
Notes
Es pot afegir per sobre unes patates, tallades en quadrats i fregides.
 Etiquetes: 
						Cargols  Xai
 
						Etiquetes: 
						Cargols  Xai  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2210 visites.
 2210 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Altres
 Altres 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram