Chilindron de xai amb cargols
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya
Estació: primavera
tardor
hivern

Ingredients
- 1 quilo de xai recentals, desossat i tallat en trossos
- 150 grs. de tomàquet natural triturat
- 3 pebrots choriceros
- 1 cabeça d'alls
- 2 gots de brou de carn
- 4 cebes vermelles, mitjanes
- 500 grs. de cargols bullits
- 1 bitxo sec, picant
- 1 / 3 de cervesa rossa tipus Pilsen.
4 racions
Elaboració
Picar les cebes juntament amb els alls i sofregir molt poc a poc. Sofregir el be sense deixar que es cremi la ceba. Afegir la cervesa i deixar bullir fins que es vegi que la cervesa s'ha consumit gairebé tres quartes parts.
Afegir una mica de tomàquet, ja fet, i els pebrots choriceros. Deixar uns vuit minuts, remenant poc a poc però sense parar. Passats cinc minuts barrejar, els cargols, ja enganyats i cuits, i cobrir amb part del brou de carn i la mateixa quantitat d'aigua natural.
Afegir sal i el bitxo picant, deixar una mitja hora a foc lent i provar de sal. Deixar coure lentament fins que el xai estigui tendre.
Notes
Es pot afegir per sobre unes patates, tallades en quadrats i fregides.
Etiquetes:
Cargols Xai
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c