Gratinat de carabassó amb patates
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 tassa de crema agra, a les herbes
- 6 patates grans
- 2 cullerades d'oli
- 100 grams de formatge parmesà
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 50 ml de crema muntada
- 1 peça de carabassó, gran
- 2 cebes petites.
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Per al gratinat de carabassó, pela les cebes i les patates.
Renta els carabassons i les patates, i aparta a un cantó.
Ratlla amb el ratllador gruixut, i reserva.
Preescalfeu el forn a 180 graus (calor superior i inferior).
Escalfa oli en una paella gran i fregeix durat uns 5 minuts
les cebes, els carabassons i les patates, remena de tant en tant, 
Assaona amb sal i pebre, agrega la crema cremada i deixa sofregir breument.
Aboca la barreja en una safata de forn ben greixada, aboca la crema batuda i espolsa pel damunt el formatge parmesà.
Cou el gratinat al forn durant uns 45 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Una recepta genial i senzilla, i també molt estimada pels vegetarians.
														
Notes
El gratinat de carabassó amb patates és molt apropiat per acompanyar algun plat principal.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3778 visites.
 3778 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram