Gratinat de carabassó amb patates

Ingredients

  • 1 tassa de crema agra, a les herbes
  • 6 patates grans
  • 2 cullerades d'oli
  • 100 grams de formatge parmesà
  • 1 polsim de pebre
  • 1 polsim de sal
  • 50 ml de crema muntada
  • 1 peça de carabassó, gran
  • 2 cebes petites.

3 racions

Elaboració

Per al gratinat de carabassó, pela les cebes i les patates.
Renta els carabassons i les patates, i aparta a un cantó.
Ratlla amb el ratllador gruixut, i reserva.
Preescalfeu el forn a 180 graus (calor superior i inferior).
Escalfa oli en una paella gran i fregeix durat uns 5 minuts
les cebes, els carabassons i les patates, remena de tant en tant,
Assaona amb sal i pebre, agrega la crema cremada i deixa sofregir breument.
Aboca la barreja en una safata de forn ben greixada, aboca la crema batuda i espolsa pel damunt el formatge parmesà.
Cou el gratinat al forn durant uns 45 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Una recepta genial i senzilla, i també molt estimada pels vegetarians.

Notes

El gratinat de carabassó amb patates és molt apropiat per acompanyar algun plat principal.


Recepta de cuina de Gratinat de carabassó amb patates
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Dolors Cros Pons diu:
Està molt bo.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: