Gratinat de carabassó amb patates
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tassa de crema agra, a les herbes
- 6 patates grans
- 2 cullerades d'oli
- 100 grams de formatge parmesà
- 1 polsim de pebre
- 1 polsim de sal
- 50 ml de crema muntada
- 1 peça de carabassó, gran
- 2 cebes petites.
3 racions
Elaboració
Per al gratinat de carabassó, pela les cebes i les patates.
Renta els carabassons i les patates, i aparta a un cantó.
Ratlla amb el ratllador gruixut, i reserva.
Preescalfeu el forn a 180 graus (calor superior i inferior).
Escalfa oli en una paella gran i fregeix durat uns 5 minuts
les cebes, els carabassons i les patates, remena de tant en tant,
Assaona amb sal i pebre, agrega la crema cremada i deixa sofregir breument.
Aboca la barreja en una safata de forn ben greixada, aboca la crema batuda i espolsa pel damunt el formatge parmesà.
Cou el gratinat al forn durant uns 45 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Una recepta genial i senzilla, i també molt estimada pels vegetarians.
Notes
El gratinat de carabassó amb patates és molt apropiat per acompanyar algun plat principal.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1980 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c