Albergínies a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Napols
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg. Albergínies negres
  • 2 pots de tomàquets
  • 2 cebes
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • all i julivert a gust
  • orenga, pebre, espècies assortides
  • 1 glaçó de brou de verdures
  • sal i
  • 1/2 kg. de formatge mantegós.

6 racions

Elaboració

La nit anterior rentar i tallar les albergínies a rodanxes, després acomodar en una font per capes assaonades amb sal gruixuda. Això fa que les albergínies perdin el seu gust amarg.
Al dia següent rentar-les bé i treure tota la sal, després bullir-i no agregar sal, en vinagre o aceto, fins que estiguin al dente.
Mentrestant en una paella o wok, ofegar les cebes amb els dos pebrots, l'all i julivert i un cop ben ofegat barrejar amb els tomàquets, tirar-li una culleradeta de sucre per l'acidesa del tomàquet, condimentar a gust amb sal i els condiments, orenga, pebre, espècies assortides i el glaçó de brou de verdures ratllat.
Escórrer bé i engreixeu una font rectangular, anar intercalant una capa d'albergínies, amb una capa de la salsa preparada.
Després posar sobre la preparació de la font el formatge mantegós a dauets. Dur al forn calent aproximadament 1/2 hora, fins que es fongui i bulli la preparació. Treure-ho del forn i servir acompanyat d'una porció de carn o pollastre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!