AlbergĂ­nies a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Origen: ItĂ lia > Napols
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 kg. AlbergĂ­nies negres
  • 2 pots de tomĂ quets
  • 2 cebes
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • all i julivert a gust
  • orenga, pebre, espècies assortides
  • 1 glaçó de brou de verdures
  • sal i
  • 1/2 kg. de formatge mantegĂłs.

6 racions

ElaboraciĂł

La nit anterior rentar i tallar les albergínies a rodanxes, desprÊs acomodar en una font per capes assaonades amb sal gruixuda. Això fa que les albergínies perdin el seu gust amarg.
Al dia segĂźent rentar-les bĂŠ i treure tota la sal, desprĂŠs bullir-i no agregar sal, en vinagre o aceto, fins que estiguin al dente.
Mentrestant en una paella o wok, ofegar les cebes amb els dos pebrots, l'all i julivert i un cop ben ofegat barrejar amb els tomàquets, tirar-li una culleradeta de sucre per l'acidesa del tomàquet, condimentar a gust amb sal i els condiments, orenga, pebre, espècies assortides i el glaçó de brou de verdures ratllat.
EscĂłrrer bĂŠ i engreixeu una font rectangular, anar intercalant una capa d'albergĂ­nies, amb una capa de la salsa preparada.
DesprĂŠs posar sobre la preparaciĂł de la font el formatge mantegĂłs a dauets. Dur al forn calent aproximadament 1/2 hora, fins que es fongui i bulli la preparaciĂł. Treure-ho del forn i servir acompanyat d'una porciĂł de carn o pollastre.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: AlbergĂ­nies a la napolitana

Enllaça aquesta recepta:

483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!