Albergínies a la napolitana
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Napols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg. Albergínies negres
- 2 pots de tomàquets
- 2 cebes
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- all i julivert a gust
- orenga, pebre, espècies assortides
- 1 glaçó de brou de verdures
- sal i
- 1/2 kg. de formatge mantegós.
6 racions
Elaboració
La nit anterior rentar i tallar les albergínies a rodanxes, després acomodar en una font per capes assaonades amb sal gruixuda. Això fa que les albergínies perdin el seu gust amarg.
Al dia següent rentar-les bé i treure tota la sal, després bullir-i no agregar sal, en vinagre o aceto, fins que estiguin al dente.
Mentrestant en una paella o wok, ofegar les cebes amb els dos pebrots, l'all i julivert i un cop ben ofegat barrejar amb els tomàquets, tirar-li una culleradeta de sucre per l'acidesa del tomàquet, condimentar a gust amb sal i els condiments, orenga, pebre, espècies assortides i el glaçó de brou de verdures ratllat.
Escórrer bé i engreixeu una font rectangular, anar intercalant una capa d'albergínies, amb una capa de la salsa preparada.
Després posar sobre la preparació de la font el formatge mantegós a dauets. Dur al forn calent aproximadament 1/2 hora, fins que es fongui i bulli la preparació. Treure-ho del forn i servir acompanyat d'una porció de carn o pollastre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.