Albergínies farcides amb bacallà, gratinades amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres albergínies de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Salsa Aurora [Veure recepta]
  • Formatge ratllat
  • Una ceba picolada
  • 600grams de bacallà esqueixat dessalat

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata plana metal·lica, amb un full de paper sulfuritzat
Una espàtula metal·lica plana, molt fina
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva fregim la ceba picolada, fins que comença a ser transparent.
Tot seguit, afegim el bacallà ben esmicolat,donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i ho reservem.
Seguidament, tallem les albergínies en tires a lo llarg de mig dit de gruix (vuit tires) les salem i les fregim amb oli d'oliva fins que estan mig cuites.
Tot seguit, fiquem quatre tires d'albergínia damunt la safata per anar al forn, amb un full de paper sulfuritzat a sota, les farcim amb la barreja de ceba i bacallà.
Seguidament, les tapem amb un altre tira d'albergínia, les cobrim amb salsa Aurora, les espolsem amb formatge ratllat, i les gratinem a 180º, fins que el formatge és torradet.
Amb l'ajud de l'espàtula metal·lica fina i amb molta cura, anem posant les albergínies cada una en un plat, i ja les podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: