Guatlles farcides
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 5 guatlles
- 6 barrets de xampinyó petits
- 2 cebes petites
- 6 chalotas
- 12 rodanxes de cansalada fumada.
- 100 gr. de salsitxa fresca
- 1 llimona
- 1 ou
- Formatge ratllat
- Nou moscada
- Cebollins
- Julivert
- Farigola
- Pa ratllat
- Nata liquida
- Vi blanc
- Mantega
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Desossar les guatlles traient la carcassa dels pits. 
 Per al farciment: es posa en un bol la salsitxa sense pell i esmicolada juntament amb un ou, la pela ratllada d’una llimona, un poc de nou moscada, una picada de julivert i cebollino, sal, pebre, una cebeta picada, una cullerada de formatge i altra de pa ratllat, es barreja molt bé. 
 S’emplenen les guatlles amb aquesta barreja i s’introdueix també en el seu interior un cap de xampinyó i una ‘chalota’, pelada i sencera. 
S’emboliquen les aus amb dues rodanxes de cansalada i un feix de farigola cadascuna, es lliguen amb una volta de fil de cuina, s’acomoden en una font de forn, es salpebren, es ruixen amb un raig d’oli i s’afegeix una cebeta tallada en rodanxes. 
 S’introdueix les guatlles en el forn escalfat a 200 ºC durant 50 m. aprox., banyant-les ara i adés durant la cocció amb el seu suc i un poc de vi. 
 Quan estiguin llistes les guatlles, s’escorren del seu suc, es disposen sobre una font i es reserven a la calor, es desgreixa amb una mica de vi i es deixa espessir, a continuació es filtra i es lliga amb nou de mantega fresca, aboquem la salsa a les guatlles i se serveixen.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Caça  Carn
 
						Etiquetes: 
						Caça  Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4348 visites.
 4348 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram