Guatlles farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 guatlles
  • 6 barrets de xampinyó petits
  • 2 cebes petites
  • 6 chalotas
  • 12 rodanxes de cansalada fumada.
  • 100 gr. de salsitxa fresca
  • 1 llimona
  • 1 ou
  • Formatge ratllat
  • Nou moscada
  • Cebollins
  • Julivert
  • Farigola
  • Pa ratllat
  • Nata liquida
  • Vi blanc
  • Mantega
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Desossar les guatlles traient la carcassa dels pits.
Per al farciment: es posa en un bol la salsitxa sense pell i esmicolada juntament amb un ou, la pela ratllada d’una llimona, un poc de nou moscada, una picada de julivert i cebollino, sal, pebre, una cebeta picada, una cullerada de formatge i altra de pa ratllat, es barreja molt bé.
S’emplenen les guatlles amb aquesta barreja i s’introdueix també en el seu interior un cap de xampinyó i una ‘chalota’, pelada i sencera.
S’emboliquen les aus amb dues rodanxes de cansalada i un feix de farigola cadascuna, es lliguen amb una volta de fil de cuina, s’acomoden en una font de forn, es salpebren, es ruixen amb un raig d’oli i s’afegeix una cebeta tallada en rodanxes.
S’introdueix les guatlles en el forn escalfat a 200 ºC durant 50 m. aprox., banyant-les ara i adés durant la cocció amb el seu suc i un poc de vi.
Quan estiguin llistes les guatlles, s’escorren del seu suc, es disposen sobre una font i es reserven a la calor, es desgreixa amb una mica de vi i es deixa espessir, a continuació es filtra i es lliga amb nou de mantega fresca, aboquem la salsa a les guatlles i se serveixen.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Queden molt bones Jordi,

Ara... una feinada per farcir això tant petit.

Fantàstica recepta, la tornaré a fer.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: