Cigrons estiuencs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de cigrons cuits
- 2 cabdells de tudela
- 1 pastanaga ratllada
- 50 gr d'olives verdes
- 2 cullerades de blat de moro
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 cullerada de llavors de sèsam
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 ous durs
- Sal, oli,
- I vinagre dolç
4 racions
Elaboració
En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines.
Barrejar tot bé.
Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l'oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c