Cigrons estiuencs

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 2 cabdells de tudela
  • 1 pastanaga ratllada
  • 50 gr d'olives verdes
  • 2 cullerades de blat de moro
  • 3 tomĂ quets madurs
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot verd
  • 1 cullerada de llavors de sèsam
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 2 ous durs
  • Sal, oli,
  • I vinagre dolç

4 racions

ElaboraciĂł

En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines.
Barrejar tot bĂŠ.
Ratlleu el tomĂ quet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l'oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bĂŠ, tapar i deixar reposar a la nevera com a mĂ­nim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cigrons estiuencs

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Ganxeta diu:
No sabia que l'amanida de sigrons fos tĂ­pica de SuĂŻssa. Jo tambĂŠ tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no en penjo cap, segueixo les vostres. Veig que Ăşltimament has publicat varies receptes de monestirs, estĂ  bĂŠ que es coneguin aquestes receptes seculars i equilibrades
Quim Lleonart diu:
Amiga Ganxeta, les receptes a que es refereix, estĂ n amb l'etiqueta Cister, i sĂłn den Quim Lleonart. Una salutaciĂł. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!