Últimes receptes
Etiquetes |
Cigrons al curri
Categoria:
Valoració:
Encara no te valoracions
![]() Ingredients
ElaboracióSi no feu servir cigrons en conserva o no teniu restes del cuit (no tingueu por, no es nota gens el sabor del cuit, perquè els sabors del curri són massa pronunciats), coeu els cigrons amb un parell de fulles de llorer el temps requerit i en pau. Els reserveu. NotesEl garam masala és una barreja d'espècies sense moldre de composició relativament variable, però que sol portar canyella, llavors de coriandre, claus d'olor, pebre negre i cardamom (el meu té també anís estrellat). Ara es troba en botigues gurmet, però si no el teniu, no passa res. La proporció és molt petita i de tota manera es pot suplementar amb una mica més de pebre, de coriandre i de clau, i un pessic de canyella.
Si alguna cosa no es correcta pots
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...