Flam de turró

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 rajola de torró de xixona
  • 5 ous
  • 5 cullerades de sucre (jo n'he posat 4)
  • 750 ml de llet sencera
  • La pell d'una taronja i d'una llimona
  • 1 branca de canyella (no en tenia i n'he posat una mica en pols)
  • Caramel líquid

8 racions

Elaboració

Posarem en un bol, la llet, la canyella i les pells de taronja i de llimona i ho posarem al microones durant 2 minuts a màxima potència. Seguidament treurem la branca de canyella i afegirem el sucre remenem bé i reservem. En un altre bol batrem els ous i els afegirem a la llet i després afegim la rajola de torró, que prèviament haurem triturat amb la picadora i amb l'ajuda d'una mica de la mescla de la llet. Agafarem els motlles que volguem utilitzar, ja siguin individuals o grans i els hi posarem caramel al fons i després la barreja dels ous amb la llet. Ho posarem al forn al bany maria a 180º durant uns 30 minuts o fins que hagin quallat. Un cop hagin quallat els deixarem refredar i els posarem a la nevera fins que els haguem de menjar. Els podem acompanyar amb una mica de nata i sols.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5176 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!