Flam de turró
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 rajola de torró de xixona
- 5 ous
- 5 cullerades de sucre (jo n'he posat 4)
- 750 ml de llet sencera
- La pell d'una taronja i d'una llimona
- 1 branca de canyella (no en tenia i n'he posat una mica en pols)
- Caramel líquid
8 racions
Elaboració
Posarem en un bol, la llet, la canyella i les pells de taronja i de llimona i ho posarem al microones durant 2 minuts a màxima potència. Seguidament treurem la branca de canyella i afegirem el sucre remenem bé i reservem. En un altre bol batrem els ous i els afegirem a la llet i després afegim la rajola de torró, que prèviament haurem triturat amb la picadora i amb l'ajuda d'una mica de la mescla de la llet. Agafarem els motlles que volguem utilitzar, ja siguin individuals o grans i els hi posarem caramel al fons i després la barreja dels ous amb la llet. Ho posarem al forn al bany maria a 180º durant uns 30 minuts o fins que hagin quallat. Un cop hagin quallat els deixarem refredar i els posarem a la nevera fins que els haguem de menjar. Els podem acompanyar amb una mica de nata i sols.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular