Flam de turrĂł

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 rajola de torrĂł de xixona
  • 5 ous
  • 5 cullerades de sucre (jo n'he posat 4)
  • 750 ml de llet sencera
  • La pell d'una taronja i d'una llimona
  • 1 branca de canyella (no en tenia i n'he posat una mica en pols)
  • Caramel lĂ­quid

8 racions

ElaboraciĂł

Posarem en un bol, la llet, la canyella i les pells de taronja i de llimona i ho posarem al microones durant 2 minuts a màxima potència. Seguidament treurem la branca de canyella i afegirem el sucre remenem bÊ i reservem. En un altre bol batrem els ous i els afegirem a la llet i desprÊs afegim la rajola de torró, que prèviament haurem triturat amb la picadora i amb l'ajuda d'una mica de la mescla de la llet. Agafarem els motlles que volguem utilitzar, ja siguin individuals o grans i els hi posarem caramel al fons i desprÊs la barreja dels ous amb la llet. Ho posarem al forn al bany maria a 180º durant uns 30 minuts o fins que hagin quallat. Un cop hagin quallat els deixarem refredar i els posarem a la nevera fins que els haguem de menjar. Els podem acompanyar amb una mica de nata i sols.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Flam de turrĂł

Enllaça aquesta recepta:

5074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!