Carbonada Flamande

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Nord d'Italia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de jarret o garreta de vedella
  • 300 grams de gírgoles ( bolets de cultiu )
  • 300 grams de cansalada de panxeta
  • Tres fulles de llorer
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Sis alls laminats
  • Sis pomes pelades, tallades a rodelles ( tipus golden )
  • Ví blanc
  • Dues cerveses ( tipus quinto )
  • Dues pastanagues tallades a rodelles fines

6 racions

Elaboració

Agafem els talls de carn, els salem, els enfarinem, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són fregits, els reservem.
En una cassola fonda, fregim : les cebes , els alls, els bolets tallats a juliana,el llorer,les pastanagues, i la cansalada de panxeta, tallada a trocets menuts.
Quan tot plegat és cuit, afegim les dues cerveses, i un bon raig de ví blanc.
Seguidament, posem tota aquesta bresa en una safata fonda, per anar al forn, hi posem la carn al damunt cobrint la bresa, i ho enfornem a 180º, fins que la carn, és cuita.
A part, pelem les pomes, els hi traiem el cor, i les tallem a rodelles de tres centimetres de gruix, aproximadament. Seguidament, cobrim tota la carn amb les pomes, ho tornem a enfornar, i quan les pomes són cuites, ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Montse boada colome diu:
Feia dies que buscava aquesta recepta. Hem va perfecta. Un fill meu la va menja al Emporda i no sabiem com es feia
Montse boada colome diu:
Ja he fet la recepta, fantástica. Ets un crac
Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, estic content que la recepta hagi estat un èxit. Si necesites qualsevol cosa referent a la cuina, el meu e.mail. és: joaquimllb45@hotmail.com. no dubtis en fer-lo servir. Rep una forta abraçada. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!